Where lifestyle meets finance
Geldtypebeeld Geldtypetest
Nieuws | Geldtypetest

Heb jij onze geldtypetest al gedaan?

Niet iedereen gaat hetzelfde met geld om. Geldtips en adviezen die voor de één werken, hoeven niet per se ook bij een ander te passen. Door zeven verschillende geldtypes te onderscheiden, willen we iedereen de kans geven om zich te herkennen in één of meerdere types. Op deze manier word je je bewust van jouw relatie met geld en kun je andere geldtypes makkelijker herkennen én beter begrijpen.  

Samenwerking met 7Life

De geldtypes komen natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. De zeven types zijn namelijk gebaseerd op de communicatiestijlen van 7Life en worden als volgt benoemd: de pionier, de doener, de strateeg, de verbinder, de zorger, de beheerder en de doordenker. Stuk voor stuk verschillende types, waarbij het uitgangspunt is dat we allemaal alle types in ons hebben, maar dan in een unieke en persoonlijke samenstelling.

Wat voor geldtype ben jij?

Ben jij heel erg benieuwd wat voor geldtype jij bent? Doe dan gratis en voor niets onze geldtypetest! Binnen enkele minuten kom jij erachter welk type jij bent én ontvang je ons nieuwste Spender magazine. En vind je dit onderwerp (net als wij) heel interessant en wil je er nog meer over weten? Dan kun je ook de (betaalde) premium geldtypetest doen of één van onze workshops volgen. De data en locaties van de workshops worden op korte termijn bekend gemaakt, maar je kunt je hiervoor vast inschrijven door een e-mail te sturen naar info@how2spendit.nl.

We zijn heel erg benieuwd wat jij van de geldtypetest vindt. Laat je het ons weten in een reactie onder dit bericht?

Reageer