Where lifestyle meets finance
Breakfast
Breakfast Club | Workshop

De Breakfast Club: zaterdag 10 juni!

De zomer goed beginnen door een grote schoonmaak te houden in je kledingkast én in je financiën? Kom dan op zaterdag 10 juni naar weer een nieuwe editie van de Breakfast Club. In de Breakfast Club volg je twee toffe workshops: Financieel Detoxen én Clean Mind & Clean Closet! En dat alles onder het genot van een onvergetelijk ontbijt. Dit keer staat de Breakfast Club helemaal in het teken van detoxen: zowel op financieel gebied als in je garderobe. En we hebben ook nog een hele leuke zomeractie: want voor 10 euro kun jij erbij zijn! 

BREAKFAST-CLUB-28-1-26.jpg#asset:25040

MEER OVER DE WORKSHOP FINANCIEEL DETOXEN

Heb jij aan het eind van je geld wel eens een stuk maand over? Lukt het je maar niet om geld opzij te leggen voor die ene droom? Of heb je gewoon behoefte om eens een grote schoonmaak te houden in jouw financiën? Dan is de workshop financieel detoxen echt wat voor jou. In deze workshop legt Nathalie van Wingerden van How 2 Spend It je uit hoe je weer grip kan krijgen op je geldzaken. Je gaat onder andere jouw eigen toxic spending habits ontdekken en je leert hoe ‘dream jars’ je kunnen helpen om financiële doelen te bereiken. In januari komt ook het boek De Financiele Detox van How 2 Spend It uit, deze workshop is zeker een goed voorproefje op het boek!

MEER OVER DE WORKSHOP CLEAN MIND & CLEAN CLOSET 

Puilt je kast uit met kleding, maar heb je vaak het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken? En hoe zorg je ervoor dat je je elke dag happy voelt met wat je aan hebt? Melisa Cijntje van 7DaysCloset laat je zien hoe je rust in je kledingkast kan creëren door ‘m een flinke detox te geven. Leer hoe je meer kan halen uit je bestaande garderobe, ontdek waar je je prettig in voelt, krijg gerichte personal (zakelijke) stylingtips en bespaar jezelf eindeloze veel geld-kostende stopsessies.

Kunnen zowel jouw financiën als jouw kleidingkast een detox gebruiken? Dan moet je je zeker opgeven voor deze Breakfast Club. Je gaat naar huis met een volle buik, een flinke dosis inspiratie en nieuwe kennis! En het is natuurlijk ook een leuke netwerkgelegenheid.

BREAKFAST-CLUB-28-1-4.jpg#asset:25041

LOCATIE

De Rotterdamse locatie van het supertoffe HashtagWorkmode. Adres: Boomgaardsstraat 32, 3012 XD Rotterdam. Tijd: 10:00 tot 12:30.

TICKET

Een ticket is normaal gesproken 25 EURO (inclusief een lekker en onvergetelijk ontbijtje). Maar dit keer hebben wij een leuke zomeractie en betaal je dus slechts 10 euro voor een kaartje! Je kunt je kaartje bestellen via deze link. Wanneer je op 'kopen' klikt zie je de optie Enter Promotional Code staan. Vul daar de volgende kortingscode in: friends 

En voila: een kaartje is 10 euro. Wees er snel bij want we hebben maar een paar plekjes. 

HOW-2-SPEND-IT-BREAKFAST-CLUB-33.JPG#asset:24035

OVER DE BREAKFAST CLUB

De Breakfast Club is een initiatief van How 2 Spend It en Melisa Cijntje. Het idee is ontstaan doordat beide partijen leuke workshops wilde organiseren, maar dan wel in een leuke, inspirerende setting, dus geen saaie kantoorruimtes met tl-buizen maar een omgeving waar je echt blij van wordt. En ook met lekker eten, want daar zijn we dol op! Door onze krachten te bundelen is de Breakfast Club ontstaan: twee verschillende workshops én een lekker ontbijt. De Breakfast Club is een ware beleving, een uitje waar je inspiratie van krijgt én je je netwerk uitbreidt. 

We zien je heel graag op zaterdag 08 april! En mocht je nog vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar nathalie@how2spendit.nl.

HOW-2-SPEND-IT-BREAKFAST-CLUB-60.JPG#asset:24432

ps: de mooie foto's zijn van Prisca Visser!


Hoera, ons boek 'De Financiele Detox' ligt nu in de winkels. Bestel jouw exemplaar via bol.com!


Reageer