Where lifestyle meets finance
H2 Si Bugettool Promotiebeeld Los Kopie
Budgettool

Altijd weten hoe je er financieel voor staat met de budgettool

Vraag jij je regelmatig af waar je geld gebleven is? Heb je aan het einde van je geld vaak nog een stukje maand over? Geen nood. How 2 Spend It lanceert namelijk de Budgettool. Een gratis app die jou precies vertelt waar je geld heen gaat.

Dromen en doelen hebben we allemaal

En meestal hangt daar ook een financieel plaatje aan vast. De één wil een wereldreis maken, de ander wil een nieuwe keuken. Maar door ‘big spender gedrag’ of door simpelweg te weinig kennis over wat er nu aan financiën inkomt en uitgaat, lukt het vaak niet om die doelen te bereiken. How 2 Spend It heeft een handig hulpmiddel: de Budgettool app.

Hoe het werkt

De app opent met een duidelijke boodschap: “A budget is telling your money where to go, instead of wondering where it went”. Wie denkt dat je vervolgens je inkomsten en uitgaven moet invullen, heeft het mis. De eerste stap is namelijk het formuleren van drie doelen die je wilt bereiken. Aan die doelen hang je vervolgens een bepaald bedrag en geef je het tijdsbestek aan waarbinnen je de doelen wilt bereiken. How 2 Spend It is er van overtuigd dat pas echt gemotiveerd bent om je geldzaken op orde te krijgen, wanneer je een duidelijk doel hebt. En niet zomaar een doel: jouw doel, waar je echt bij van wordt.

Wist je dat wij ook een handige video hebben opgenomen over hoe de budgettool werkt? Bekijk de video hier.

Verleiding succesvol weerstaan? Noteren!

Daarna is het tijd om je vaste inkomsten en uitgaven te noteren. Op die manier krijg je inzicht in jouw maandelijkse spending budget. Inkomsten en uitgaven die variëren hou je zelf bij in de Budgettool. Freelance-betaling binnen? Koffietje op het station? Zet het even in je Budgettool. Zo gepiept, want je telefoon heb je altijd bij je. Op die manier weet je altijd precies hoeveel je nog te besteden hebt en waar je geld nou eigenlijk naar toe gaat.

Wat de Budgettool onderscheidt van andere budgethulpjes is dat je in deze app ook kan noteren wat je niet koopt. Toch dat mooie jurkje kunnen weerstaan omdat je dacht aan dat doel wat je wil bereiken? Noteren!

Meer grip krijgen op je financiën, je droomdoelen realiseren en bewust met je geld omgaan, zorgt voor minder financiële stress en meer financieel zelfvertrouwen. En dat gevoel is onbetaalbaar.

Download de Budgettool

De Budgettool is gratis te downloaden en vanaf nu beschikbaar in de AppStore (iPhone), Google Play (Android). Zoek op Budgettool en voila! Downloaden maar!

Reageer